Pia Charlotte Wedde

Health & High Performance Business Partner

Jeg hjælper ambitiøse erhvervsfolk og top atleter med en unik High Performance tilgang, så de kan få mere energi og overskud til at øge produktiviteten og nå deres mål, uden at at køre sig selv over i processen, og bruge tid og forgæves forsøg på generelle metoder, der ikke tager højde for deres individuelle biologi, udgangspunkt og behov.

Fokus er effektivt at arbejde med data analytics og booste processen med hacks og vane-strategier, der passer præcist til den enkelte.

Jeg stiftede i 2016 Wedde Consulting med konceptet Styrk Din Energi. Med min uddannelse og baggrund indenfor organisation & ledelse, min erfaring fra udadvendte kommercielle roller og ledelsesansvar, der kræver en seriøs og ambitiøs energi og tilgang, min passion for data (krydret med et par af mine tyske gener) evidens og videnskabeligt afsæt, min kærlighed for functional nutrition & testing og min certificering indenfor kost & ernæring, coacher jeg idag privat og professionelle, der oplever en hverdag begrænset af manglende energi og overskud.

Hvorfor gå den ekstra mil, når du kan skyde genvej til ambitiøse resultater?

Om Pia Charlotte Wedde

Jeg tilbyder

EN GRATIS AFKLARENDE SESSION

Vi taler om dine mål og evt. symptomer, og du bruger 15-30 min. af din tid på at få svar på alle spørgsmål

3

DNA - GENETICS - BIOTESTS

Du foretager test. Vi afkoder og gennemgår dine resultater sammen samt prioriterer konkrete indsatser, du kan indføre i din hverdag. Din personlige prioriterede plan komplimenteres med effektive biohacks + evt. yderligere data efter ønske.

3

OVERSKUD PÅ ALLE NIVEAUER

Jeg støtter dig i processen med optimering & implementeringsforløb med effektive vane-strategier, som din personlige Health & High Performance træner de næste 3 måneder

GRATIS AFKLARENDE SESSION

Vi taler om dine mål og evt. symptomer, og du bruger 15-30 min. af din tid på at få svar på alle spørgsmål

Feminin Fit
Telefon

+45 22771604

Addresse

Istedgade 7
DK-9000 Aalborg

Følg os på sociale medier

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.