Lær hvordan du knækker din DNA kode til High Performance

... Uden at blive overvældet, og falde tilbage i gamle vanemønstre

SE MIN STRATEGI HER
Pia Charlotte Wedde_Styrk Din Energi
  • TOP 3 TING du kan gøre for at øge din energi og performance hele dagen, så du kan nå dine mål.
  • Løfter din performance til nye højder og øger din produktivitet
  • Forløs dit personlige potentiale med sund balance
  • Automatiserer vaner, der flytter nålen og holder i længden
  • Skyd genvej gennem junglen af velmenende sundhedsråd og slip for at bruge tid og forgæves forsøg på generelle metoder, der ikke tager højde for dit personlige udgangspunkt

Data & Sundhed som katalysator

  • En helt personlig og unik tilgang udfra din DNA analyse
  • Data drevet proces med dit personlige score board.
  • Forandringsstrategi for dig, der ikke vil nøjes.
Styrk Din Energifordeling

Hvem er jeg

Mit navn er Pia og jeg er High Performance Coach. Jeg brænder for at hjælpe ambitiøse mennesker, der har behov for et ekstraordinært energi & performance boost pga. omstændigheder, der truer performance eller behov for at blive løftet på kort tid, uden at skulle lægge deres liv om men kan gå direkte til de elementer, der gør en forskel, så de kan øge deres produktivitet og nå langt mere.

Jeg kombinerer min baggrund i organisation & ledelse, kost & ernæring med min passion for data science & analytics.

PS... jeg er 47, min biologiske alder = Body Age 32.

"Jeg havde behov for mere energi og mærkede faktisk på en meget kort bane hurtigt en effekt. Jeg var ikke længere så oppustet og derfor følte jeg mig også bedre tilpas i mig selv. Min søvn og fordøjelse var de største fokuspunkter. Idag har jeg et andet og mere overskud til de projekter, der skal arbejdes med, også som leder for mit personale, udviklingssamtaler og et generelt bedre overskud".

Trine - CEO

"Jeg troede egentligt jeg spiste ret sundt, men det var virkelig en øjenåbner at finde frem til de fødevarer jeg skulle have flere af, og hvilke jeg skulle undgå, ikke mindst hjælpen til hvad jeg skulle spise, og hvordan jeg kunne håndtere det, når jeg var undervejs. Pia har hjulpet mig til at justere med få ting ad gangen, så jeg optager næring langt bedre, og det har givet mig en helt anden energi at arbejde med".

Jan T - Partner