Kontakt Os

FAQ

Hvad er epigenetics?

Epigenetikken er din personlige tænd/sluk knap til dine gener og påvirkes af faktorer såsom alder, forurening, stress, kemikalier, lægemidler, bevægelse/cirkulation og diæt. I nogle tilfælde påvirkes op til 98% af et gens udtryk af det omkringliggende miljø.

Kan man påvirke DNA?

Ja og nej. Dine celler består bl.a. af DNA. DNA består af arvemateriale og proteiner. Arvematerialet er upåvirkeligt. Men proteinernes byggesten er aminosyrer, og dem kan vi påvirke gennem næring fra blodet, som igen påvirkes af den kost du ikke bare indtager men optager, og optagelsen er afhængig af din livsstil og et godt flow i kroppens systemer. En del af DNA er dine gener. 

Hvad er biohacking?

Gør-det-selv-biologi. Din metode til proaktiv sundhed, øget energi og produktivitet gennem tests & målinger, diæt eller livsstilsændringer, der optimerer dit mentale og fysiske overskud.

Hvor valide er DNA & bio-tests?

Vi arbejder kun med sikre testmetoder og samarbejder med højt kvalificerede laboratorier i Danmark og udland til test pba. blod og spyt. Håranalyse foretages gennem certificerede og CE godkendte systemer og resonans teknologier i Tyskland. Uanset testtype sendes persondata, kun som unikke koder.

Er DNA & bio-tests noget for mig?

Alle kan anvende testresultaterne, og hvis du kender til perioder med lav, og manglende energi, og ønsker mere overskud og vitalitet som grundlag for øget produktivitet, så er det at anvende DNA & bio-tests den mest effektive metode til indsigt for dig.

Hvordan foregår det?

Det er let og enkelt at teste hjemmefra med en overskuelig guide, så du ved præcist hvordan du gør. Nogle tests kan også udføres on site, hvis du ønsker testresultat og indsigt endnu hurtigere. Vi mødes online til en 1:1 gennemgang af dine testresultater og de fokuspunkter, du med dine mål kan skabe den største forskel med

Spørgsmål?

Du er altid velkommen til at booke tid til en snak om de overvejelser og spørgsmål du har.

Telefon

+45 22771604

Addresse

Istedgade 7
DK-9000 Aalborg

Følg os på sociale medier

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.