Styrk Din Energi_logo
Telefon
}
Åbningstider

Man-Fre 8:00 – 17:00

Hvad siger klienterne?

Testimonials fra tidligere klienter
Anmeldelse Styrk Din Energi
Anmeldelse Styrk Din Energi
Anbefaling Styrk Din Energi

Lærke

“Har en meget bedre viden om hvad der gør at kroppen reagerer, som den gør, og ikke mindst hvad man skal gøre for at få kroppen bedst muligt i balance”.

Sanne

“Pia sørger for at man stille og roligt får ændret de dårlige vaner og ændret dem til nye gode”.

Helle

“Jeg sover så meget bedre og længere idag. Og det alene gør jo underværker for min energi og min hverdag, og ikke mindst min udstråling”.

Resultater Styrk Din Energi
Anmeldelse Styrk Din Energi

Lærke J

“Du vil få en bedre forståelse for hvad der sker i kroppen, når den er i ubalance og hvad du skal gøre for at rette op på det. Jeg har været super tilfreds med mit resultat, så jeg vil helt klart anbefale”

Freja

“Det er så spændende at finde ud af, hvor stor indflydelse den rigtige kost har. Det har helt sikkert udgjort en forskel for mig”.

Pia S

“Bonus udover en pænere hud er bedre fordøjelse. Der er rigtig mange konkrete råd og værktøjer, som kan følges trods en almindelig familie hverdag, hvor kosten skal passe til alle”.

Dine resultater?

Vil du også have resultater, hurtigt og effektivt, så book en tid til en uforpligtende og afklarende snak om mulighederne.

Book 15 min gratis afklarende samtale og få klarhed over hvordan biohacking, epigenetik og præcisionsernæring kan hjælpe dig

Energi, vitalitet, bedre fordøjelse og flad mave. Vægttab og krop i balance. Balanceret nervesystem og bedre hukommelse. God søvn og udhvilet start på dagen. Udstråling med smuk hud og færre alderstegn. Styrket immunsystem.

Åbningstider

Man-Fri: 8:00 – 17:00

Telefon

+45 22771604

Addresse

Istedgade 7
DK-9000 Aalborg

Følg os på social medier

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.