Testimonials

Hør hvad kunderne selv fortæller
Trine Ottosen - Anbefaler Styrk Din Energi

Trine

“Jeg havde behov for mere energi og mærkede faktisk på en meget kort bane hurtigt en effekt. Jeg var ikke længere så oppustet og derfor følte jeg mig også bedre tilpas i mig selv. Min søvn og fordøjelse var de største fokuspunkter. Idag har jeg et andet og mere overskud til de projekter, der skal arbejdes med, også som leder for mit personale, udviklingssamtaler og et generelt bedre overskud”.

Birgitte N. Jensen

jeg fået det bedre i min krop. Jeg har mere energi og jeg kan mærke, at min krop nu reagerer på de ting, som er usunde for mig, så det er simpelthen blevet mere tydeligt for mig, hvad jeg bør holde mig fra. Endelig er jeg sluppet af med de værste cravings, så jeg kan bedre holde fingrene fra de søde sager.

Det mest fantastiske har været at få en ny bevidsthed om, hvad jeg spiser. Jeg er blevet mere selektiv og meget sundere.

Det har givet mere energi og overskud og det har givet mig mere lyst til at gøre andre gode ting for mig selv – såsom at træne

Jan Thomsen

“Jeg troede egentligt jeg spiste ret sundt, men det var virkelig en øjenåbner at finde frem til de fødevarer jeg skulle have flere af, og hvilke jeg skulle undgå, ikke mindst hjælpen til hvad jeg skulle spise, og hvordan jeg kunne håndtere det, når jeg var undervejs. Pia har hjulpet mig til at justere med få ting ad gangen, så jeg optager næring langt bedre, og det har givet mig en helt anden energi at arbejde med”.

Mette anbefaler Styrk Din Energi

Søren Petersen

“Fordelen for mig var klart at arbejde med få udvalgte ting ad gangen. Jeg fik ret hurtigt mere energi, ikke bare til de lange vagter på job, men også til at nå mere i privaten og sammen med familien”.

Helle Toft

“Jeg sover så meget bedre og længere idag. Og det alene gør jo underværker for min energi og min hverdag”.

Trine Hjelbak

“Du er en rigtig god støtte. Hjæper med at holde snuden i sporet. At du på mange måder har en anden tilgang til sundhed, hjælper mig til at gøre noget nyt. Det er jo det, der giver resultater!”

Sanne Elgaard

“Pia sørger for at man stille og roligt får ændret de dårlige vaner og ændret dem til nye gode”.

Anbefaling_Pia Charlotte Wedde
Anmeldelse Styrk Din Energi

Gratis afklarende samtale

Åbningstider

Man-Fri: 8:00 – 17:00

Telefon

+45 22771604

Addresse

Istedgade 7
DK-9000 Aalborg

Følg os på social medier

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.